Hos oss på ICA Supermarket Smedjebacken hittar du det du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss och för oss är det viktigt att du får ett trevligt bemötande med personlig service av vår kunniga personal.

Ett besök hos oss ska kännas både lyxigt och på samma gång inbjudande och familjärt, med ett bra sortiment och service i toppklass. Vi satsar stort på hög personlig service och färskvaror av hög kvalitet, som komplement till ett bra och välsorterat utbud av basvaror.

KVALITET MED FRÄSCHÖR - ALLT UNDER ETT TAK

Att göra sina matinköp hos oss ska vara enkelt, trevligt och inspirerande. Som matbutik på en mindre ort är det också viktigt att ha tillgång till andra serviceenheter, det underlättar helt enkelt i vardagen.

I anslutning till butiken finns också såväl post som blomsterhörna, och för den som behöver en paus går det bra att sätta sig och avnjuta en kopp kaffe i vår kaffehörna. På så sätt blir det också en naturlig mötesplats på väg in eller ut ur butiken.

Blommor

Välkommen till vår mycket omtyckta blomavdelning. Här finner du kvalitetsblommor till ett lågt pris, allt från rosor och snittblommor till begonior och garderobsblomma.

Allt efter säsong. På vårkanten trillar tulpaner, penséer och pelargoner in och lagom till alla helgons dag fyller vi upp med gravdekorationer. Vår blomleverantör kommer varannan dag och fyller på och fräschar till avdelningen.

Bröd & Bageri

Missa inte vår fantastiska brödavdelning. Flera gånger om dagen bakar vi matbröd samt fikabröd. Vi bakar självklart även på beställning. Ett riktigt gott bröd sätter guldkant på middagen oavsett om det handlar om skaldjursbuffé eller en enkel tomatsoppa.

Har du svårt att bestämma dig, saknar inspiration eller helt enkelt inte vet vad du ska bjuda på? Vi hjälper dig att hitta rätt i vårt läckra utbud.

Vi erbjuder catering för många olika tillfällen, både vardag och fest. Oavsett om ni ska ha en liten tillställning med några få personer eller en festmåltid för många, finns vi här för att hjälpa er att hitta en läcker lösning. Vi erbjuder även delikatesskorgar, som vi plockar ihop efter era önskemål.

Delikatess & Lunch

Vi älskar mat och vi vill att våra kunder ska ha tillgång till god mat och fina råvaror, året runt, till vardag och till fest. Vi är stolta över att ha en helt fantastisk delikatessdisk med allt från ostar och charkuterier till tapas, färdigrätter och festliga smårätter som vår egen kallskänka tillagat i butik. Speciellt populära är våra hemgjorda pannacottor och snittar.

I vår läckra salladsbar kan du när som helst plocka ihop dina gröna favoriter, toppa med olika tillbehör och sedan avnjuta till antingen lunch eller kvällsmat. Vi säljer 200 kg salladsbar i veckan! Allt är färdigskivat och klart, fräscht och nypåfyllt – det är bara för dig att blanda och njuta!

Frukt & Grönt

Frukt- & gröntavdelningen är vår grönskande oas i butiken. Att det är både gott och nyttigt att äta mycket frukt och grönt vet de flesta. Hos oss vill vi att det ska vara enkelt och roligt att äta mer grönt. I vår fruktbar kan du när som helst plocka ihop dina fruktfavoriter, toppa med olika tillbehör och sedan klar för att avnjutas.

Här hittar du fräscha, färggranna och nyttiga frukter och grönsaker året om, allt från den lokala potatisen, till de mer exotiska passionsfrukterna. Här blandas alla vackra färger med fräscha dofter.

En del frukter och grönsaker är säsongsberoende och kan därför vara svåra att få tag på vissa tider på året, men fråga oss gärna om alternativ! I vår strävan att äta gott och hälsosamt spelar frukt- och gröntavdelningen en allt viktigare roll. Söker du inspiration är du mycket välkommen in till oss i grönskan!

Här kan du själv tappa upp din egen färskpressade apelsinjuice av speciellt avsedda juiceapelsiner. Klarar du av att gå förbi juicemaskinen som någon nyss har utnyttjat utan att köpa en flaska själv?

Kassa, Post & Spel

Här hittar du postavdelningen, spelservicen, receptfria läkemedel, dagstidningar och tobak. Du kan även fylla på ditt kontantkort till mobiltelefonen eller köpa de vanligaste receptfria läkemedlen.

Vi är ett av cirka 1600 rikstäckande postombud. Hos oss kan du som kund kan lämna och hämta paket, köpa frimärken och uträtta andra postärenden.

Hos oss säljs receptfria läkemedel som hjälper mot vanliga besvär som värk och feber, förkylning, allergi och halsbränna. Läkemedlen är välkända för de flesta och har funnits att köpa fritt på apoteken under lång tid. Vi tror att vardagen blir enklare när det går att köpa huvudvärkstabletter och andra receptfria läkemedel samtidigt som maten, då vi kan erbjuda mer generösa öppettider. Våra apoteksvaror får enbart köpas av personer över 18 år.

Spelservice. Vi har skraplotter från Svenska Spel i alla dess former, som tex Triss, Tian m.fl. Ett snabbspel på en Trisslott kan vara vägen till lyckan.

Kolonial & Frysvaror

Kolonial är avdelningen för dig som behöver fylla på med varor i skafferiet. Kryddor till både bak och exotisk matlagning, kaffe, kakao, te, nötter och självklart frukostflingor, matolja och ketchup m.m

Frysvaror för alla tillfällen. Ladda frysen med frysta färdigrätter, fisk, grönsaker och bär. En bra hjälp när familjen stampar hungrig och maten snabbt ska komma på bordet.

Kött & Chark

Vårt kött- och charksortiment är självklart av hög kvalitet. Hos oss kan du få verklig matinspiration till härliga rätter året om. Oavsett om du ska grilla med familjen, ha pålägg till frukostmackan eller om du vill laga en mustig köttgryta åt dina middagsgäster.

Hög kvalitet och hög matsäkerhet. Vi samarbetar med kvalitetssäkrade leverantörer och köttet är väl putsat från senor och fett och är ordentligt mörat. Köttet hanteras i Icas egen anläggning i Västerås under stränga säkerhetskrav och strikta hygienrutiner, och packas i en skyddande atmosfär som ger längre hållbarhet och är bakteriehämmande.

Fullt spårbart. Varje paket kan spåras från oss här på butiken och hela vägen till leverantören. Förpackningen är trygg och säker och plastfilmen är fastsvetsad över köttråget.

Ost & Mejeri

Ost. Här har vi ett utbud som gillas av de flesta: från morgonens milda påläggsost till middagens parmesan och de ädlare ostarna med vuxensmak, till festens ostbricka.

Mejeri. I vår fräscha mejeriavdelning finns produkterna från morgon till kväll: från frukostens fil, keso, juice och smörgåsmargarin, till mellanmålets yoghurt och middagens crème fraiche och smör. Här finns också många magra alternativ att välja på för dig som vill leva sundare. Vi erbjuder också Dalamjölk, märkt med löftet Dalagårdsgaranti.

Våra ägg kommer från familjeföretaget Alsbo Ägg. Alsbo Ägg ligger strax utanför Krylbo här i Dalarna. Företaget sätter miljö, kvalitet och god djurhållning i främsta rummet. En självklarhet för gårdens höns är att de ska vara frigående och ha tillgång till takade rastgårdar där de kan vistas utomhus.

Specialvaror

När det oumbärliga saknas då finns hjälpen på avdelningen specialvaror hos ICA Smedjebacken. Strumpor, synål, kollegieblock eller en ny kaffebryggare.

Vår specialavdelning har växt och växt och idag finns ett stort sortiment av heminredning såsom kuddar, tavlor, ljusstakar, sängkläder, prydnadssaker och handdukar. Husgeråd säljer vi också mycket av, bland annat stekpannor, porslin, termosar, bestick och mycket mer. Även hushållsmaskiner så som strykjärn, soda stream och våffeljärn finns i vår specialavdelning.

Våra öppettider

Vi har öppet helgfri mån-lörd 8-20, sön och helgdag 10-20.

Påsk: skärtorsdag 8-20, långfredag 10-20, påskafton 8-17, påskdagen 10-20, annandag påsk 10-20.

Första maj: 10-20.

Kristi himmelsfärdsdag: 10-20.

Sveriges Nationaldag: 10-20.

Midsommar: midsommarafton 8-15, midsommardagen 10-20, söndag 10-20.

Alla helgons dag: 10-20.

Jul och nyår: julafton 8-13, juldagen 10-17 annandag jul 10-20, nyårsafton 8-17, nyårsdagen 10-20.

Kontakta oss

ICA Supermarket Smedjebacken
Busstorget, 777 22 SMEDJEBACKEN
Telefon: 0240-743 00

Om oss
Arbeta hos oss

Integritetspolicy & GDPR

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på sociala medier och dina rättigheter, eller ställa en fråga kring detta, vänligen läs mer här