Delikatess & Salladsbar

Våra färdiggrillade produkter passar utmärkt när tiden tryter. Vi erbjuder svensk gårdskyckling från Kronfågel, revbensspjäll i olika former & mycket annat efter tillgång. I vår enastående grill tillagas bland annat kyckling, ribs och kycklingdrums till precis rätt temperatur för att bli så mör & saftig som möjligt och spjällen får precis rätt touch. Här hittar du också bakad potatis och grillad majs!

I salladsbaren finns lunchen eller middagen för dig som önskar en nyttig och hälsosam snabbmatslösning. Målet är att tillhandahålla ett säljande salladskoncept med självplock, där du som kund själv väljer innehåll och mängd.

Vi har ett stort sortiment att välja bland i våra tre buffévagnar. Allt från ruccola, smaksatt pasta och rödlök till coleslaw, syltlök och mango. Eller varför inte toppa med lite kräftstjärtar, mozzarella, oliver eller krutonger. Håll utkik efter nya spännande nyheter som dyker upp med jämna mellanrum.

Matlådorna – en kulinarisk succé!

Vi säljer ungefär 700 matlådor i veckan! Vårt mål är att ICA i Smedjebacken ska bli ett av Dalarnas främsta mattempel.

Färska matlådor tillagade i butiken! Vi vet att vardagen kan vara stressig och att du inte alltid hinner laga mat. Därför har vi gjort det enkelt för dig med våra färska matlådor.

Från grunden tillagad husmanskost ligger oss varmt om hjärtat, men nog ska vi även kunna lyxa till det till helgen. Låt oss hjälpa dig att förenkla vardagen och livspusslet.

Föreningslåda

Färska matlådor tillagade i butiken till era föreningar, till exempel syjuntan, jaktlaget eller idrottslaget. ICA Supermarket Smedjebacken värnar om föreningslivet och breddidrotten. Vi månar också om att utövarna, ung som gammal, får i sig god, från grunden tillagad mat efter sina olika prestationer.

Matlådorna gör vi så stora eller små som ni vill ha dem. Rabatterat till föreningar. Boka era matlådor tre dagar innan match eller aktivitet. Välj mellan:

  • Korvstroganoff och ris.*
  • Köttfärssås och spaghetti.*
  • Kycklinggryta med paprika, vitlök och pastaskruvar.*
  • Vegetarisk lasagne. *
    *Till varje låda ingår vår egen råkostsallad.

Gör som Smedjebackens Fotbollsklubb, Smedjebackens Hockeyklubb och flertalet andra föreningar. Köp färska matlådor till bortaresorna, turneringarna och era evenemang från oss på ICA Supermarket Smedjebacken.

Gör er beställning via köket på telefon 0240-710 70. Vid större aktiviteter eller cuper så lämnar vi en offert på en helhetslösning med sallad, bröd och mineralvatten. Välkomna med er beställning!

Mackbar

I vår Mackbar fyller vi dagsfärska baguetter med härligt pålägg medan du ser på. Vad sägs om en klassisk ost och skinka, en kyckling/pesto med tomat och goudaost eller en Pilenmacka med Gustafskorv och brie.

Vi har även klassiker som rostbiff och potatissallad, salami och brie samt köttbullar och rödbetssallad. Eller varför inte lyxa till det med en baguette fylld med spenat, tomat och skagenröra. Du väljer mellan tre olika sorters bröd: baguette vete, rustikbaguette eller fitnessbaguette. De två sistnämnda är bakade på surdeg.

Mackorna och även mindre smörgåsar med valfritt pålägg, går självklart också att beställa i större mängder för avhämtning. 

Dessert, Tårtor & Bakelser

Vi kokar egen pannacotta med varierande topping och kan även erbjuda bland annat hallonmoussetårtbitar, rocky road och chokladmousse.

Vi kan erbjuda en mängd tårtor och bakelser i olika storlekar från vår samarbetspartner Perers, färskbrödsbagarn i Falun.

Välkommen med din beställning

Ring gärna direkt till oss i delikatessen och beställ på telefonnr 0240-710 70 eller sök oss på kontoret 0240-743 00.

Minsta beställning på våra festfat och smörgåstårtor är fyra personer och din beställning vill vi ha senast tre vardagar innan hämtning.

ICA Supermarket Smedjebacken
Busstorget, 777 22 SMEDJEBACKEN
Telefon: 0240-743 00

Våra öppettider

Vi har öppet helgfri mån-lörd 8-20, sön och helgdag 10-20.

Påsk: skärtorsdag 8-20, långfredag 10-20, påskafton 8-17, påskdagen 10-20, annandag påsk 10-20.

Första maj: 10-20.

Kristi himmelsfärdsdag: 10-20.

Sveriges Nationaldag: 10-20.

Midsommar: midsommarafton 8-15, midsommardagen 10-20, söndag 10-20.

Alla helgons dag: 10-20.

Jul och nyår: julafton 8-13, juldagen 10-17 annandag jul 10-20, nyårsafton 8-17, nyårsdagen 10-20.