Öppettider: Helgfri Mån-Lörd 8-20 Sön & Helgdag 10-20 Vid storhelg se anslag i butiken

Här uppdaterar vi om ombyggnaden!

Dragning av nya rör och ledningar i taket

Läs om det senaste i ombyggnaden!

År 2016
De sista pusselbitarna i ombyggnaden färdigställs under vintern fram till våren. Sen har vi en sprillans Ny butik!
ALLT i säljlokalen är nu helt nytt! Ny inredning, nya kyl och frysdiskar, nya kassadiskar, nytt postrum, nytt tomglasrum, nymålade väggar, nytt innertak, ny belysning. Ja allt är nytt och fräscht! Ja det är bara golvet som inte är utbytt (däremot genomgår det en finpolering för bästa glans :-).

Se film här: http://www.icapilen.se/node/283

Våren/Sommaren/Hösten/Vintern 2015

Nu bygger vi bl.a helt nya personalutrymmen i den lediga lokalen under oss och bygger större och sprillans nya beredningsutrymmen bakom manuella delikatessdisken.
Även nya kassor, nytt och större postrum, nytt pantrum, större lagerutrymme, ny inredning i försäljningslokalen och nya ytskikt både invändigt och utvändigt m.m

Läs mer här: http://www.icapilen.se/node/281

Sommaren 2014

Helt ny ventilation, nytt innertak, ny skyltning, nytt brandlarm, ny belysning i hela butiken och rejäl utbyggnad av vår mejeriavdelning!

Sommaren 2013

Nu har våra kyltekniker, elektriker m.fl. jobbat hårt och dragit rör och ledningar i taket, demonterat gamla kyl- och frysdiskar och monterat nya. Alla nya diskar är försedda med dörrar eller skjutlock för att effektivare kunna hålla kylan. Helt nytt maskinrum i källaren med det senaste för en kylanläggning.