Öppettider: Helgfri Mån-Lörd 8-20 Sön & Helgdag 10-20 Vid storhelg se anslag i butiken

Delikatessdisken

"Smedjebackens bästa lunchställe"

I delikatessdisken finns massor av härlig mat till festliga tillfällen eller för att sätta guldkant på en vardagskväll. Varje dag, året runt! Här trängs lufttorkade skinkor med spännande dessertostar och salamisorter från världens alla hörn. Ett brett sortiment av färsk färdigmat. Pajer och piroger, vegetarisk wok med topping, skaldjurslasagne, såser & röror.

Att handla pålägg och andra delikatessvaror är en konst. Speciellt när det finns så mycket att välja på. En del vill ha tunna skivor, andra tjocka, en del vill ha extra krydda, andra inte och vilken av alla våra salamisorter passar bäst till maträtten du har tänkt laga ikväll? Med vår manuella delikatessdisk erbjuder vi denna ”rådgivning” och personliga service. Vet du exakt vad du är ute efter, eller har lite extra bråttom, så har vi naturligtvis också färdigpaketerade delikatessvaror.
Över 100 st artiklar att välja på!

Vill du ha något väldigt speciellt bör du beställa i förväg. Lyssna med oss i delikatessen för säkerhets skull.

Vårt färdiggrillade sortiment
Våra färdiggrillade produkter passar utmärkt när tiden tryter. Vi erbjuder svensk gårdskyckling från Kronfågel, revbensspjäll i olika former & mycket annat efter tillgång. I vår enastående grill tillagas bl.a kyckling, ribs och kycklingdrums till precis rätt temperatur för att bli så mör & saftig som möjligt och spjällen får precis rätt touch. Här hittar du också bakad potatis och grillad majs!

Be oss i delikatessen plocka ihop vår beryktat supergoda "Pilen Meal", hickoryrökta kycklingdelar med baby back ribs och potatispuck! Bara att värma, snabbt och enkelt för endast 69:-.

Salladsbaren

Här hittar du också vår fräscha salladsbar, där vi första året sålde fantastiska 15 ton smaskigheter!
Salladsbaren finns till för dig som önskar en nyttig  och hälsosam snabbmatslösning till lunch och middag. Målet är att tillhandahålla ett säljande salladskoncept med självplock, där du som kund själv väljer innehåll och mängd. Vi har ett stort sortiment att välja bland i våra två buffévagnar. Allt från ruccola, smaksatt pasta och rödlök till coleslaw, syltlök och mango. Eller varför inte toppa med lite kräftstjärtar, mozzarella, oliver eller krutonger. Håll utkik efter nya spännande nyheter som dyker upp med jämna mellanrum.

Välkommen in och prova vår fräscha salladsbar Du också!