Öppettider: Helgfri Mån-Lörd 8-20 Sön & Helgdag 10-20 Vid storhelg se anslag i butiken

Kött, chark, ost & bröd

Kött och chark
Vårt kött- och charksortiment är självklart av hög kvalitet. Hos oss kan du få verklig matinspiration till härliga rätter året om. Oavsett om du ska grilla med familjen, ha pålägg till frukostmackan eller om du vill laga en mustig köttgryta åt dina middagsgäster.

Vårt kött här på ICA Supermarket Smedjebacken centralpackas i Västerås.

Hög kvalitet - vi samarbetar med kvalitetssäkrade leverantörer. Köttet är väl putsat från senor och fett och är ordentligt mörat.
Hög matsäkerhet - hanteras i Icas egen anläggning i Västerås under stränga säkerhetskrav och strikta hygienrutiner.
Packas i en skyddande atmosfär - ger längre hållbarhet och är bakteriehämmande.
Fullt spårbart - varje paket kan spåras från oss här på butiken och hela vägen till leverantören.
Förpackningen är trygg och säker - plastfilmen är fastsvetsad över köttråget.

Ost
Här har vi ett utbud som gillas av de flesta: från morgonens milda påläggsost till middagens parmesan och de ädlare ostarna med vuxensmak, till festens ostbricka.

Bröd
Från vår brödavdelning doftar det alltid nybakat och här hittar du bröd av alla de sorter. Vi erbjuder nygräddade butiksbakade läckerheter sju dagar i veckan, bl.a. frallor, baguetter, matbröd, bullar och wienerbröd. Utöver det butiksbakade brödet har vi såklart även välfyllda diskar med paketerat bröd. Våra dagliga brödleverantörer är Allbröd, Skogaholm, Pågen, Smebacksbagarn, Fazer och Finska brödet. Från de godaste vetebröd till mörka, fiberrika och nyckelhålsmärkta rågbröd. Hårt och mjukt. Sött och syrligt. Här finns något för alla smaker!