Öppettider: Helgfri Mån-Lörd 8-20 Sön & Helgdag 10-20 Vid storhelg se anslag i butiken

Sponsring

Vi på ICA Supermarket Smedjebacken värnar mycket om idrotten i Smedjebacken och här har vi samlat några av de vi valt att sponsra.

Smedjebackens Fotbollsklubb: Huvudsponsor. Matchdräkt och Träningsställ A-lag Herr och U-lag Dam, samt matchdräkt ungdomslagen. Annonsskylt arena.
Smedjebackens Hockeyklubb: Guldpaket i sponsring samt sätta namn på nya omklädningsrummet
Heros Bandy: Fruktkorg A-lag Herr 2ggr i veckan/säsong. Annonsskylt arena/matchprogram.
NSK Alpin: Tävlingen "Pilen Race". Annonsskylt backe
NSK Längd: Ekonomiskt bidrag ny klubbstuga 2017. Annonsskylt längdspår.
Therese Boström: Lokal travprofil i högsta eliten. Tävlingsdress.
Martin Karlsson: Lokal hockeyprofil i Leksands IF A-lag. "Personlig sponsor"

Men det är inte bara idrott vi har valt att sponsra....

År 2017 lades tyvärr Lion´s Smedjebacken ned, men fram till att de "startar upp igen" ;-) så har vi redogjort vårt fina samarbete tillsammans här nedan...

En kväll varje år säljer vi Lion's mycket populära jultallrik här i butiken! ICA Supermarket Smedjebacken skänker maten som jultallrikarna består av och sedan säljs dessa av Lion's Smedjebacken. Vi har även almanackor till försäljning i kassorna. Samarbetet mellan oss och Lion's Club Smedjebacken innebär att behållningen av sålda almanackor och jultallrikar oavkortat går till Lion´s Cancerforskningsfond.

Aktiviteten har pågått sedan 1996 och totalt har fantastiska 302.000 kronor samlats in här i butiken! Samtidigt har Lion's Club Smedjebacken skjutit till pengar, vilket betyder att Cancerforskningsfonden har fått ca 622.000 kronor under perioden från denna aktivitet!

Vi vill passa på att tacka ALLA kunder som varit med och lämnat bidrag till Cancerforskningen!